Baraka Pizza, nou patrocinador

Baraka Pizza Sant Lluís és un dels nous patrocinadors del CCE Sant Lluís i ens acompanyarà durant tota la temporada 2017-2018 que ja estem preparant.

Baraka Pizza Sant Lluís, està situada al cor de l’Avinguda de Sa Pau, concretament al número 138 i ofereix als seus clients una excel·lent varietat de pizzes tant a domicili com per recollir en botiga.

El conveni de patrocini entre ambdues parts porta amb si un gran avantatge per a tots els socis de la nostra Entitat, que s’acreditin amb el carnet de soci 2016/2017, oferint el nostre patrocinador de dilluns a dijous, i només en Baraka Pizza Sant Lluís, les pizzes mitjanes, clàssiques i tradicionals a 4 € la unitat, EXCLUSIVAMENT FINS AL 30 DE JUNY.

Per aprofitar la promoció exclusiva per a socis, el telèfon de contacte per fer les comandes és el 971.15.06.04 indicant que s’és soci del CCE Sant Lluís i acreditant-se amb el carnet de soci una vegada es vagi a fer la recollida. La promoció no inclueix al servei a domicili.

Baraka Pizza s’uneix al fenomen #SomBlaus, Benvinguts al món blau!

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*