Clicka i posa l’orella, tenim moltes sorpreses per la White Party,

Cada dia que passa és un dia menys que falta per a la White Party. Aquest any, a poc a poc us anem avançant algunes de les novetats que tenim preparades.

Els nostres amics de Ràdio Menorca Cadena Ser, ens han preparat una falca publicitaria perquè us aneu fent a la idea del que tenim entre mans. La White Party ja va per la seva 6ª Edició i enguany, a més de sortejos que farem durant la setmana, comptarem amb DJ Kike Sastre perquè aquesta edició de la White Party sigui la millor de totes .. fins al moment.

A partir de les 20:30 hores, obrirem les portes del Municipal de Ses Canaletes perquè puguis arribar tranquil, sopar al mateix recinte i anar gaudint poc a poc dels temes musicals que el nostre dj vagi punxant. I la cosa no acaba aquí, veuràs la que tenim preparada a l’escenari, però per això .. ho hauràs veure amb els teus propis ulls.

Recorda, entrada gratuïta i sobretot VINE DE BLANC !!

Encara no has sentit la falca de Ràdio Menorca, Cadena Ser? Doncs aquí està! 

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*