Les proves mèdiques inicien la pretemporada del Regional

La primera plantilla s’ha connectat aquest dimecres a las 19:00 hores a la pretemporada 2017/2018, sota la supervisió del nou tècnic Elias Noval, encara que sense alguns dels integrants del planter, per motius laborals.

El primer contacte de l’equip Regional, que iniciarà el curs amb vuit cares noves en relació a la temporada passada, ha consistit en diferents proves mèdiques realitzades a la Clínica Juaneda de Maó, nou patrocinador del Club, mentre que el primer treball en el camp d’entrenament està programat pel proper dimecres 16 d’agost a les 20.30 hores.

Després de les proves mèdiques, el primer entrenament tindrà lloc a Ses Canaletes la propera setmana amb dues sessions previstes per al dimecres i dijous a més de la primera partit de preparació previst per al divendres 18 d’agost a Bintaufa.

En aquesta primera cita s’han acostat al centre de la Xarxa Assistencial Juaneda els jugadors, Sola, Alberto, Carlos, Alvaro, Javi, Toni Vinent i Bili.

 

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*