Adéu vacances, hola futbol

Fotos - Toñi Soler
Fotos - Toñi Soler

Totes les categories tornen entre avui i demà a l’activitat per seguir l’estela del primer equip, juvenil, cadets i infantils que ja ho van fer en les setmanes anteriors. No quederà ni un categoria ja de vacances i al Municipal de Ses Canaletes, Annex i Poliesportiu tornaran a omplir el seu instal·lacions per donar inici a les seves entrenaments.

Piles carregades, noves il·lusions, companys nous nouvinguts i algunes novetats a les banquetes són els al·licients d’aquestes primeres sessions que donaran el tret de sortida a un nou curs futbolístic per al CCE Sant Lluís.

Amb aquest inici de temporada, els tècnics aniran preparant als seus diferents equips amb amistosos de pretemporada, abans de l’inici de la competició en les diferents categories a partir del pròxim 30 de setembre o 1 d’octubre.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*