Definits els calendaris de totes les categories

El futbol menorquí ja té definits els calendaris de Copa de totes les seves categories, des de cadets fins a benjamins. La Junta Insular de Menorca va donar a conèixer ahir els enfrontaments i la convecció dels grups en el primer tram de l’any, al que porta pràcticament fins a Nadal.

Nou equips de la nostra Entitat, un cadet, dos infantils, tres alevins i tres benjamins, seran els representants en les diferents categories, on les primeres dates seran les que donaran inici a la competició oficial.

A continuació podeu trobar tots els calendaris en funció de la categoria:

Copa Cadet

Copa Infantil (2004)

Copa Infantil (2005)

Copa Alevi (2006)

Copa Alevi B (2007)

Copa Alevi C (2007)

Copa Benjami A (2008)

Copa Benjami B (2008)

Copa Benjami (2009)

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*