Tret de sortida per els minis

Si al mes d’agost començaven la temporada les nostres categories majors, la setmana passada va ser el torn dels nostres minis, que de la mà de Ignasi Jover el mini masculí i de Joan Martínez el mini femení, han tornat a la feina aquest nou curs.

Els dos grups han començat amb moltes ganes “d’aprendre coses noves, jugar i divertir-se amb el basquet” . principals objectius dels seus entrenadors. Que ens comenten que tenen molta feina per fer i amb molta il·lusió  per aconseguir que fiets i fietes junt amb les famílies  facin pinya i es diverteixin tant els entrenaments com els partits.

Des de el club desitjar molta sort els/les  nostres minis i recordar-vos que els propers dies seran els premini i iniciació els que començaran la temporada.

Així mateix comunicar que durant tot el mes setembre hi ha jornada de portes obertes per a totes les categories.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*