Cronica cap de setmana

El CCE Sant Lluís va tornar a la competició autonòmica després de 3 temporades a lliga EBA, que quedaran a la memòria del club. Ahir començava la Copa de Menorca i el CCE s’enfrontava al CB Ciutadella, un equip, entrenat per Manel Bonmatí que va demostrar durant tot el partit una molt bona actitud i tenir les coses molt clares en quant a joc col·lectiu i posicionament a pista. El  1r quart va ser bastant igualat, amb bones possessions especialment dels lluïssers, que aprofitaven la major envergadura interior, per obrir un petit forat al marcador al final del quart…17-12.l

El 2on quart va tenir una mica més de ritme, amb atacs més ràpids i un joc més anàrquic, mantenint-se les distàncies entre els 7-9 punts, movent bé la pilota i en defensa, aturant el llançament exterior dels ciutadellencs. 38-31 al descans

 

Al començament del 3r quart el CCE es va posar el mono de treball i amb una bona actitud defensiva, i una pressió tota pista damunt el base visitant, va donar una estiradeta al marcador, marxant de 13 punts, aprofitant les avantatges interiors, així i tot, petites badades defensives, ajudades per una major activitat defensiva del CB Ciutadella, que va provocar precipitació en determinades accions, tornava a apropar als visitants en el marcador, 57-51.  El 4t quart començava amb els visitants, amb ganes de remuntar el partit, provocant algunes pèrdues de pilota i accions precipitades dels locals, i açó afegit a accions ofensives acabades en triples visitants, 3 seguits, van fer que el CB Ciutadella es poses 3 amunt, 63-60 a 3 minuts d’acabar el partit.

 Els dos darrers minuts, van ser emocionants, el CCE va ajustar la defensa sobre els exteriors ciutadellencs, i dues antiesportives als visitants provocades per aquesta pressió i recuperació de pilotes amb sortides de contraatac, i un parell de triples, van fer que el Sant Lluís s’endugués un partit, amb un final igualat, i que li dóna el primer triomf de la temporada 73-68


El junior masculí, va jugar dissabte contra un dels equips mes forts de la competició, el CB Alcazar, els juniors van sortir concentrats i des de el primer moment van deixar clar que no posarien les coses fàcils a l’equip rival. Els de Maó van haver de lluitar tot el partit i amb un joc ràpid i agressiu en atac i mes encertats que els blaus aconseguien acabar el primer quart per davant 10 17.  El segon quart els Lluïsers van sortir mes encertats i aconseguien arribar el descans amb un 28 29. La segona part va ser una lluita constant i cap dels dos equips volia donar facilitats a l’altre, així es va arribar el final del 3er quart 43 48 per els de Maó, però el darrer quart la lluita constant dels nostres aconseguien  posar-se  57 59 entrat ja el darrer minut i amb pilota per empatar però la sort es decantar per els de Maó que van estar mes encertats els darrers segons de partit i aconseguien guanyar per 58 62.

Per altre banda el divendres l’equip cadet femení va jugar contra el CB Jovent al que va guanyar per 56 38 en un partit on les jugadores de Carlos Juanico van sortir un poc nervioses i poc encertades en el tir a la primera part, cosa que va saber aprofitar el  Jovent i amb una bona defensa i sense deixar de lluitar en cap moment la diferencia al descans era de 8 punts 27 19 per les blaves. A la segona part l’equip Lluïser var sortir mes centrat amb defensa  i encertat en el tir, el que va fer que pugues anar augmentat la diferencia fins el 56 38 final.

 l’equip cadet masculí de Borja Cepeda, va guanyar  al CB Jovent per 61 87

 

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*