Les minis subcampeones de la Copa Aon

Gran dia de basquet que va començat ben d’hora. 12 jugadores i 4 representants del staff van marxat a Llucmajor amb el primer vol del dia a Mallorca.

En les mateixes circumstancies arribaven els equips eivissencs, en la nostra eliminatòria, l’equip era can cantó.

Les nostres van sortir molt il·lusionades i amb ganes de jugar a basquet, davant un molt voluntariós equip, però que pagava  el fet de tenir jugadores mes novelles que les nostres. Tot i així, hem jugat molt en equip i totes han aportat i s’ho han passat molt be.

Després d’un bon dinar esportiu aprop de les instal·lacions, preparàvem l’escalfament mentre animàvem els companys menorquins de La Salle.

Començada la final femenina, el basquet Manacor ha demostrat ser un equip molt potent, mes físic, talentós i molt mes rodat que el nostre. Tot i així, les nostres mai han perdut la cara al partit i han lluitat fins l’últim instant. Fins al punt de rebre l’elogi de tothom, ja que entràvem a l’últim quart a 2 punts per tancar acta, i no nomes ho evitàvem, sinó que hem deixat l’equip rival en 0 punts en el seu caseller. Tot un èxit que ens demostra la possibilitat de millora d’aquest equip.

Bon recolzament de pares que han vingut a animar-nos, i a les 18:30 tornàvem a Menorca sense retards, molt cansades però havent xalat molt i après molt de basket.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*