Match ball

Cap amunt o a patir. Aquest és el futur que li espera a l’equip juvenil a la Copa, o guanyar o estar pendent de l’última jornada per ficar-se en semifinals. Amb la feina feta en l’última jornada davant el Rtvo. Boscos (1-5), el quadre de Jose Angel Moyano segueix depenent de si mateix per ocupar una de les dues primeres places que donen accés a les semifinals de Copa Juvenil. No obstant això, en tractar-se d’una competició tan curta i tan igualada, una nova ensopegada li deixaria amb l’obligació de vèncer en l’última jornada a San Carlos i esperar resultats.

No és bon company de viatge el dependre d’altres, de manera que els pupils del tècnic basc han de ser conscients d’això i sortir des del minut un a donar-ho tot davant el CE Alaior, rival dels nostres aquest dissabte a les 18:00 h . a Ses Canaletes, per centrar-se ja en la seva visita a San Carlos de la ultima jornada. El seu rival, equip dirigit per l’extècnic lluiser, Felip Gornés, esta davant l’última oportunitat de buscar el pas a semifinals, tot el que no sigui vèncer el descarta pràcticament segur d’una de les dues places que donen accés a través del grup A.

Partit de necessitats però partit de cap, treball, disciplina, saber estar, control de nervis i decisió, partit per a valents!

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*