SENSE RESPOSTA A CIUTADELLA

Foto d'arxiu

El CCE Sant Lluís no va saber com reaccionar davant  un bon  CB Ciutadella i encaixar una nova derrota,  en el pavelló municipal Ciutadellenc.

Tot i que els LLuïsers arribaven al partit com a segons classificats i els de Ciutadella com a últims, el partit no va tenir res a veure amb el que marca la classificació.

Va ser un partit intens tant en atac com en defensa per part de l’equip local, tot el contrari que per els de Sant Lluís, que va donar més bones sensacions en el segon quart, quan va rebre només 6 punts.

Ja en el primer quart els homes de Paco Serna van encaixar un parcial de (24-14) fruit de la millor concentració i el millor joc dels locals i que els blaus arrossegarien ja tot el partit.

En el segon quart els de Sant Lluís, van donar una millor versió, gracies a una millor defensa que feia fallar més els ciutadellencs; i més encerts en atac, van aconseguir un parcial de (7-11) deixant encara el partit obert al descans amb un 31-25.

Ja en el tercer quart els Ciutadellencs no van desaprofitar les seves oportunitats, demostrant més intensitat en el joc, aconseguint un parcial de (21-13) acabaria el quart amb 52-38 i posant les coses molt complicades ja per els jugadors blaus.

En el darrer i definitiu quart, els homes de Paco Serna van intentar reduir distancies i aconseguien posar-se a 10 punts, però els de Ciutadella  no es va deixar sorprendre i acabaria el quart amb un parcial de (18-21) per tancar el partit amb 70-59.

Aquest era el primer partit de la segona volta, i els de Sant Lluís tindran que seguir fent feina i millorar dia a dia si volen tenir opcions de guanyar aquest campionat

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*