Setze jugadors de la base convocats amb la selecció menorquina

La Junta Insular de Menorca ha inclòs a 16 jugadors del nostre futbol base en la llista de convocats per als compromisos que les diferents seleccions menorquines disputaran entre ells, dimecres que ve, 6 de desembre, a Ferreries, corresponents a la primera cita després de l’Interilles que es va disputar el passat 1 de novembre a la localitat mallorquina de Binissalem.

El tècnic Joan Devesa ha inclòs als jugadors alevins, Jordi Tuduri, Sergi Cardona, Victor Monros, Marc Pons, Jordi Pons, Andreu Ferragut, Daniel Quevedo, Aleix Ferragut i Luca Baccigalupo. Pel que fa a la selecció infantil, els citats han estat Tomeu Rossello, Ander Aina i Martí Sintes. Finalment, en categoria cadet, el seleccionador Joan Melià a cridat per a la trobada a Marcos Muñoz, Jaume Rotger, Guiem García i Alex Pons.

Aquesta és una primera convocatòria per anar perfilant la llista definitiva que disputarà el Torneig Interilles en la seva edició del 2018.

Moltes felicitats a tots!

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*