Agenda del cap de setmana

Setmana especial de competicions atès que alguns equips finalitzen la Copa i altres disputaran els partits ajornats pel mal temps d’aquest cap de setmana.

El reclam d’aquesta setmana és per als equips Aleví C i Benjamí C que tenen al palmell de la mà alçar-se amb el títol de Copa de les seves respectives categories, per a això, tots dos hauran vèncer als seus rivals. Els de Toni Vinent, hauran de sumar els tres punts en la seva visita a l’Annex de Sant Bartomeu, i per la seva part, els de Toyo Sastre hauran de fer el mateix aquest dimecres davant el CE Mercadal. Tots dos, ho aconsegueixin o no, hauran fet una Copa espectacular i tenen el premi de dependre d’ells mateixos.

L’equip Regional, inicia competició de Lliga davant el CF Sporting de Mahón a domicili, primera jornada on els tres punts es converteixen fonamentals en una Lliga tan igualada.

Podeu consultar aquí l’ agenda del cap de setmana

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*