Crònica cap de setmana cantera

Foto Xus Rotger

Cadet Femení

CB Jovent 45  Sant Lluís 62

Divendres les cadets visitaven es poliesportiu municipal d’Alaior per disputar un partit que ja es presenciava difícil per l’equip rival i les condicions meteorològiques no van ajudar gaire.

El partit començava amb diferents alternances en el marcador e intercanvi de cistelles, que acabava amb un 12-15 lluïser.

El segon quart començava de manera molt semblant al primer, i l’intercanvi de cistelles seguia afavorint a les blaves, que aguantaven qualsevol intent de remuntada local. 11-14 de parcial per un 23-29 a la mitja part.

El descans no va venir be a les cadets, que van intentar seguir amb sa mateixa mentalitat que a la primera part, però el fred i una mica de precipitació en atac, va afavorir a les jugadores del Jovent el que feia que retallessin l’avantatge lluïser 12-9 de parcial.

Si be el tercer no va ser bo, el darrer i definitiu reflexa, una millora molt important de les nostres cadets, una gran e intensa defensa, acompanyades de contraatacs va permetre obtenir una renta suficient com per poder encarà el final del partit amb confiança i tranquil·litat, 10-24 de parcial.

Seguir donant ànims a les cadets que estan fent una bona temporada i treballant molt be, molt ben acompanyades per les infantils. Totes juntes formen un gran grup.

 Junior Masculí

CB Ciutadella 75   CCE Sant Lluís 70

7–12; 13-20 25-18; 30-20

Partit difícil, un mes, pels nostres juniors.

La sortida dels blaus va ser elèctrica, amb bon joc, bones defenses, bon moviment de pilota. Però tot el joc desplegat no va tenir prou recompensa en el que a marcador es refereix, el ciutadella aconseguia esta enganxat en el marcador. El segon quart passava exactament el mateix. Massa joc per acabar 12 punts amunt.

A la represa, va aparèixer un altre ciutadella, tant davant com darrere. I el bon joc i bones defenses blaves de la primera part s’havien diluït. El ciutadella apretava el marcador.

L’últim quart el sant lluís va voler administrar la avantatge ja que no estava amb la frescor de la 1a part, però un seguit d’errades greus, fruit també per una bona defensa dels de ponent, capgiraven el marcador. Un marcador advers que els blaus no  van poder fer front. El domini ciutadellenc del final del partit va evitar qualsevol sorpresa. Una derrota per aprendre

Junior femení

CB Boscos 61    JJ Carreras-CCE Sant Lluís 74

13-12; 14-19; 14-20; 20-23

Amb fred i poc encert va començar el partit de les juniors al pavelló de Calós. Així els primers 5 minuts de partit el parcial era de 4 a 6 per les jugadores blaves, i aquesta va ser la tònica de tota la primera part, amb cistelles fàcils fallades i segones opcions per els dos equips que aconseguien anar anotant des de el rebot, aquest, mes un parell de contraatacs lluissers els hi donarien una lleugera avantatge al descans 27-31.

A la segona part començà igual que la primera i no fou fins els darrers 3 minuts d’aquest tercer quart, que un parcial de 2-10 per les blaves decantava el marcador, acabant el quart amb 41-51

El darrer i definitiu quart el Sant Lluís seguia apretant en defensa i aconseguia un altre parcial de 3-11 els primers minuts, que ja els hi serviria per arribar al final de partit, així i tot el boscos no deixava de lluitar i aconseguia que el parcial d’aquest darrer quart fos de 20-23. Però l’avantatge aconseguida a l’inici tancaria el marcador amb el 61-74 definitiu.

 Infantil femení

CB Boscos A 76  Sa Botiga de Suestra – CCE Sant Lluis  28

Partit sense història a Calós, on ses lluisseres no van saber estar a l’alçada en quant a intensitat  davant del boscos. Amb alguns moments de bon joc, l’equip es va anar apagant i no trobaven solucions davant es joc més físic i intens de les ciutadellenques. Algunes millores en defensa durant sa segona part va provocar que les distàncies no fossin més amplies.

Cal fer autocrítica i millorar en aspectes com sa concentració i intensitat.

CCE Sant Lluis B 50  CB Boscos B 44

 14-12; 13-12; 2-12; 21-8

Partit igualat amb moltes alternances al marcador el que feia que arribés sa mitja part amb marcador igualat 27-24.

Es tercer quart el boscos va sortir més concentrat e intens, amb una bona defensa i recuperant pilotes el que va fer que ens han deixessin en 2 punts i acabant es quart 7 avall 29-36.

 Al darrer quart ses nostres jugadores s’han centrat i han començat a jugar com saben fent un parcial els darrers tres minuts de 8 a 1 el que ha permès capgirar es marcador i guanyar es partit.

Infantil masculí

CCE Sant Lluís 74  CB Boscos 63

Partit en hora atípica de dissabte i amb molt de fred.

Els blaus van sortir com a motos despagant-se del marcador de bon inici, però la  reacció defensiva del boscos acompanyada de mes encert en atac van fer que el primer quart acabéssim 8 amunt pels locals (28-20). El segon quart va tenir el mateix guió que el primer i la avantatge es va incrementar (44-27)

La segona part va canviar la línia del partit, els blaus començaven a fer fallida en defensa i el boscos a moure molt ràpid la pilota trobant bones situacions de tir, deixant en suspens el partit a l’últim quart amb nomes 11 punts d’avantatge (58-47).

L’últim quart els grocs van fer un últim intent posant-se a 6 punts per sota (60-54), però la reacció del Sant lluís aquest cop si va arribar a temps i amb un parcial de 8-0 deixava el partit vist per sentencia 74-63

Altres resultats

El mini masculí a pesar del fred i el poc de neu que hi havia per la carretera es desplaçar a Ciutadella per jugar el seu partit contra el CB Ciutadella A, el resultat va ser:

CB Ciutadella A  73  Cce Sant Lluís 82

Per altre banda les jugadores del mini femení es desplaçaren a la sempre difícil pista de l’Alcazar el resultat va ser:

CD Alcazar 48   Cce Sant Lluís 76

El cadet masculí va jugar a Ses Canaletes contra el CB Jovent el resultat va ser:

 CCE Sant Lluis 102  CB Jovent 40

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*