Els vermells s’enduen es segon “match”

Foto d'arxiu

Desprès d’una victòria per la mínima i d’una prorroga al primer partit de la primera volta per part del Insotel CCE Sant Lluis, a la segona volta va ser el CD Alcazar qui se’n va endur el partit clar i merescudament.

Els homes de Paco Serna no van saber dur el partit davant la clara superioritat dels vermells.

El Insotel CCE Sant Lluis només va aguantar el ritme durant el primer quart, que, després de començar amb un 10-2, van aconseguir polir un poc el marcador per arribar al final del primer quart amb un 20-16 i tot per decidir.

En el segon, tot i ajustar marcador, 19-16 de parcial, es començaven a veure bastant les carències del blaus i la superioritat de l’Alcazar, sobretot a la linea de 6,75. Arribarien al descans amb un marcador de 39-32.

Si l’idea de l’Insotel era intentar remontar al segon temps, no va poder cumplir-se ja que l’Alcazar no va baixar el ritme ofensiu ni defensiu i van aconseguir un tercer parcial, a favor, de 21-17 per pràcticament tancar el partit amb un 60-49.

L’últim quart va ser quan els blaus van dir prou i van acabar de cedir tots els mèrits a l’Alcazar per acabar amb un merescut marcador de 77 a 60

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*