Coneguem a …

A la secció  de bàsquet del CCE Sant Lluís posem en marxa una nova iniciativa, amb l’esperit d’atracar-vos una mica més la nostra secció. La de conèixer els nostres jugadors i entrenadors.

Així, de tan en tan sortirà l’apartat: Coneguem a …

Aquí us presentarem qui són aquests grups de fillets i filletes, al·lots i al·lotes, d’homes i dones que formen part i donen vida a la secció de bàsquet del Centre Cultural i Esportiu de Sant Lluís.

Perquè com diuen els nostres jugadors i entrenadors: #somblaus #elbasquetmola #esperitlluisser

Aquesta setmana, aquest primer Coneguem a …

És per l’equip més petit del club (més petit per l’edat, no pel nombre de jugadors).

Coneguem a …

L’equip de Iniciació

Ells i elles són:

Nara Maldonado,  Ylene Petrus,  Maria Rotger, Miquel Serra, Gala Alcoberro, Lucas Freire, Sabrina Carreras, Luard Camps, Martí Pascual, Laia Núñez, Yannick Goñalons, Xavier Pons, Irene Saura, Vicent Olives, Alex Perelló, Mar Vallés i Aritz Arrondo.

Els seus entrenadors són Althor Petrus i Enric Pons, del grup destaquen principalment les ganes de jugar i aprendre que demostren tots els nouvinguts a la pràctica del nostres esport i la tranquil·litat que dóna saber que “els jugadors” només pensen en passar-s’ho bé, sense resultats. Tot açò s’aconsegueix fent feina dia a dia a base de jocs, adaptant qualsevol tipus d’activitat i joc al món de la cistella, acompanyant qualsevol joc amb la pilota de bàsquet i sobre tot amb molta diversió i alegria.

2 Comentarios

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*