Crònica cap de setmana

MINI FEMENÍ

CB Boscos 20 Cce Sant Lluis  71

Partit jugat a cal Boscos per indisponibilitat de pista a Ses Canaletes. El partit va començar molt igualat, avançant-se 4-0 l’equip local. La reacció de les lluisseres capgirava el marcador acabant el primer acta 6-9. El segon quart va començar igual que el primer, molta igualtat arribant a l’equador amb 10-11. Però vàries accions de mèrit disparaven a les blaves, cap a la victòria acabant 12-24. La resta de quarts van ser un monòleg en anotació blava fruit del bon encert i bones accions ofensives. Tot i això, va haver partit i arribades per ambdues bandes. Com a nota, un cop més, 11 de les 12 jugadores van participar en la anotació de l’equip.

INFANTIL MASCULÍ

CD Alcazar 32   Cce Sant Lluís  61

Els blaus van sortir  concentrats per fer una bona posada en escena i en una sortida molt seria, marxaven 2-15 al finalitzar el primer quart. El segon quart va seguir la línia del primer, amb un bon joc i bona defensa els blaus aprofitaven la falta d’encert que els vermells patien des de totes les posicions. S’arribava a la mitja part amb un contundent 3-33. El tercer quart, l’Alcazar va millorar les seves prestacions, però el Sant Lluis no es va deixar sorprendre, amb un bon joc coral seguia realitzant parcials positius (8-15) finalitzant el quart 11-48. L’últim quart l’Alcazar va apuntar millor des de la línia de 3 punts, i aquest encert el va posar per davant en el parcial particular (21-13). Finalment, 32-61.

INFANTIL FEMENI A

Sa Botiga de S’Uestra – CCE Sant Lluís A 50 –  CD Alcázar A 63

Foto Candido Batalla

Una sortida freda per part nostra i al galop de l’Alcázar A va marcar el desenvolupament d’un partit amb ritme, intensitat i esperit d’aprenentatge mitjançant la competició fins al darrer segon. El cinc que posà en pista Andrea Pons Thomas signà un parcial inicial de 2-12 que, tot i esser eixugat momentàniament pel Sant Lluís (9-12), no va frenar la dinàmica anotadora vermella, mentre nosaltres en passàvem un fum per trobar els espais que ens permetessin generar situacions còmodes de tir. 9-20 al final del primer quart, que tingué una bona resposta defensiva de les al·lotes entrenades per Josep Jover al segon període, en què el parcial fou de 12-10 (21-30).

De nou una sortida maonesa en tromba, i amb especial encert en el triple, desactivà les opcions d’entrar dins del partit del Sant Lluís. El marcador es disparà a favor de l’Alcázar amb un incontestable 33-50 (12-20). Sigui com sigui ses joves blaves de l’infantil no van tirar la tovallola, ni fins i tot quan l’electrònic assenyalava un màxim desavantatge de 23 punts (26-49) poc abans d’acabar el tercer quart. Va ser llavonces quan el Sant Lluís va fer una millor lectura defensiva dels atacs visitants i generà nombroses recuperacions que van acabar en cistelles en contraatac o faltes que van permetre incrementà la producció des del tir lliure per firmar un parcial als darrers 12 minutos de 24-14, que deixà el marcador final en un 50-63 (17-13).

INFANTIL FEMENI B

CB Jovent B 31 CCE Sant Lluis B 64

12-17 6-22 3-15 10-10

Primer quart igualat amb facilitats defensives, per part del Sant Lluís, en el segon quart van sortir mes concentrades  e intenses, el que permetia arribar al descans amb 18- 39.

El  tercer quart molt va ser semblant al segon, i aconseguien augmentar la  avantatge, que ens  permetria,  jugar més tranquil·les i amb mes confiança fins el final de partit. Aportació  molt positiva de totes ses jugadores, ajudats com sempre de ses tres minis, que fan que el conjunt faci una molt bona feina.

CADET FEMENÍ

CCE Sant Lluís 51  CD Alcazar B  46

El dimarts les cadets disputaven el darrer partit del que queda d’any, i ho feia davant del Alcazar B.

El començament del partit va ser una mica dubitatiu per part local, ja a mitjan quart les jugadores vermelles van fer un parcial de 0-8 i es van posar amb una renta de 10 punts d’avantatge acabant amb un clar 14-24.

A partir d’aquí i amb una feina de formigueta van ser capaces de augmentar ritme e intensitat per poder igualar el partit i acabar el quart, amb el 28-28 que reflectia el marcador.

Molt concentrades però amb una mica de desencert van iniciar el que era un important quart, ja que no deixar escapar a l’equip rival era un dels punts claus.

Ja a el darrer quart i tot per decidir, van començar a treure l’orgull i casta que les caracteritza i amb esforç i una defensa molt forta van saber aturar el ritme d’anotació visitant i poder agafar una renta de 4-6 punts que al final van  ser suficients per endur-se el partit, acabant amb 51-46 per les jugadores blaves.

Bona victòria de l’equip que segueix amb una bona dinàmica i progressió, tan sols lamentar la lesió que va patir na Sara, i que tots esperem que pugui tornar quan abans a les pistes. ÀNIMS SARA!!!!

JUNIOR MASCULÍ

CCE Sant Lluis 56   CB Salle Maó  53

Partit que es disputava una honorífica 3a posició a Sant Lluis. Els blaus començaven manant en el marcador, realitzant bones defenses i jugades de mèrit en atac, acabant el primer quart 16-8. En el segon quart, la Salle es va entonar i va començar a trencar les línies defensives i a disposar de segones opcions guanyant el rebot. El Sant Lluis no es trobava còmode en atac, i no era capaç de generar situacions fàcils d’atac. Tot i això, van acabar el quart 1 punt. Arribant al descans amb 30-21 en el marcador.

 A la segona part, la Salle va canviar el xip i va apretar línies en defensa i en atac trobaven cistella amb facilitat, el parcial del quart va ser clar (12-22) deixant el marcador en 42-43 per la Salle. L’últim quart, la Salle va començar distanciant-se en el marcador de primeres, però la màquina blava es va posar les piles, sobretot en defensa, i un parcial 10-2 posava el marcador 5 amunt (52-47). L’última cistella del Sant Lluis matava el partit davant una defensa que arriscava per robar pilota. Al final 56-53, i per segon any consecutiu el Júnior masculí aconsegueix la 3a plaça en la lliga.

JUNIOR FEMENÍ

CCE Sant Lluis 50  CB Ferreries 88

5-26; 17-20; 13-24; 15-18

Molt fluixes i poc encertades, sortiren les jugadores blaves, davant un Ferreries, que va sortir a resoldre el partit des del primer minut, apretant fort en defensa i aprofitant més les ocasions d’atac de que disposaven, que les locals.  Així arribava el final del primer quart amb un clar     4-26. En el segon quart, seguiria la mateixa tònica que el primer, encara que mes encertades que en el primer i amb l’equip visitant sense donar treva, acabaria el quart amb un parcial de 17-20, per tancar la primera parta amb 22-46.

Ja a la segona part es va poder veure una lleugera millora de l’equip local i amb una millor defensa, aconseguien baixar la diferencia a 19 punts, en els primer minuts de joc d’aquest quart, però la reacció del Ferre, no es va fer esperar, i aturar qualsevol intent de les jugadores blaves de apropar-se en el marcador i amb bona rotació de pilota i contraatacs, tornar augmentar la diferencia, fins el marcador final 50-88.

 

Altres resultats del cap de setmana son:

Cadet masculí:

 CD Alcazar B  47   CCE Sant Lluís 78

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*