81.000 gràcies!!

Foto Xus Rotger
Foto Xus Rotger

L’any 2017 arriba a la seva fi i deixa enrere innombrables notícies que val la pena destacar. A la nostra web sempre intentem tenir-vos informats de tot i fruit d’això hem aconseguit més de 81.000 visites durant l’any que estem a punt de tancar. És per això que volem agrair la vostra fidelitat, sense vosaltres no seriem res. Des www.ccesantlluis.es us deixem un resum de les cinc notícies més llegides en aquest 2017.

LA NIT MES BLANCA DE SES CANALETES: Al mes d’agost, una nova edició de la White Party celebrada a Ses Canaletes es va convertir en una de les festes de l’estiu menorquí. La notícia aconseguir el rècord de visites en aquest 2017 amb 1083 persones que van seguir la post festa.

La nit mes blanca de Ses Canaletes

MIRA! ÉS EN RAUL GONZALEZ: Una part de la història del Reial Madrid i de la selecció espanyola visitava als participants del Campus de Futbol que es va celebrar al Municipal lluisser durant els mesos de juliol i agost. La sorpresa de la seva visita va il·lusionar als jugadors alla presents i la notícia publicada a la nostra web va tenir 775 visites totals, la segona d’aquest 2017.

Mira! És en Raul Gonzalez!

DONEU-NOS UNA MÀ A MILLORAR LES INSTAL.LACIONS: Una de les últimes notícies d’aquest 2017 va ser consultada per 645 seguidors que van voler participar en l’elecció de la nostra proposta presentada als Pressupostos Participatius. Gràcies al vostre vot, vam ser la segona opció triada pels lluissers.

Doneu-nos una mà a millorar les instal.lacions

RODA DE PREMSA, ENTREVISTA A SISO SEGUÍ: Una de les persones mes estimades del CCE Sant Lluís va tenir el seu moment perquè el coneguéssim millor. L’entrevista de Elias Noval a n’en Siso va ser visitada per 565 persones, la quarta més vista d’aquest any.

Roda de premsa

ESTRENA DE LES VETERANES SOM BLAVES: Aquesta temporada va comportar la “oficialitat” de l’equip femení de la nostra secció de bàsquet. La notícia de la seva estrena va tenir un seguiment de 351 persones que van voler conèixer més d’elles.

Estrena de les veteranes Som Blaves

Per a aquest 2018 seguirem estant amb vosaltres, explicant el que passa al dia a dia de la nostra Entitat, gràcies per consultar tot el que té a veure amb el CCE Sant Lluís!

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*