Agenda del cap de setmana

Després de tres setmanes sense competició, a causa de l’aturada nadalenca, la competició futbolística es torna a posar en marxa. La Copa de categoria cadet toca pràcticament el seu final i l’equip de Tolo Rosello segueix a la part alta malgrat la seva derrota (2-0) davant el seu principal rival a la ultima jornada, l’Sporting de Mahón. La visita del CE Mercadal els obliga a vèncer per arribar amb opcions al títol en la ultima jornada.

En categoria infantil, els equips de Lluís Muñoz i David Mercadal disputaran la segona jornada de l’any, jugant tots dos equips a Ses Canaletes davant el CD Menorca B i la UE Sami B respectivament.

La represa del Torneig Grup Juaneda de Futbol 5,  l’importantíssim partit del juvenil davant el CE Alaior i la visita del primer equip al sempre difícil Sant Bartomeu de Ferreries, copen tot el protagonisme d’aquest primera jornada del 2018.

Podeu consultar l’ agenda del cap de setmana

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*